Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین نشست بین‌المللی کارشناسان نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان در مسکو با حضور دانشگاه تهران در دانشگاه دولتی مسکو برگزار شد.

به گزارش ایسنا،دکتر علی‌اکبر صبوری به عنوان نماینده دانشگاه تهران و دکتر سیدحسن زهرایی، مسؤول دبیرخانه اتحادیه دانشگاه‌های ایران و روسیه در دانشگاه تهران، در اولین نشست بین‌المللی کارشناسان نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان در مسکو شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست با حضور پروفسور سادونیچی، رئیس دانشگاه دولتی مسکو و مسؤولان نهادهای رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان از جمله IREG و همچنین نمایندگان و متخصصان دانشگاهی از کشورهای بلژیک، آمریکا، برزیل، انگلیس، آفریقای جنوبی، ایتالیا، ترکیه، چین، هندوستان، لهستان، روسیه و جمهوری اسلامی ایران افتتاح شد.

در نشست مذکور نمایندگان هر یک از کشورها به بیان نظرات خود درباره نظام رتبه‌بندی مسکو و تبیین شاخص‌های اصلی آن پرداختند.

حاضران در این نشست ابراز امیدواری کردند که اطلاعات مربوط به حداکثر ۲۵۰ دانشگاه جهان تا پاییز امسال از طریق پایگاه اسنادی پیش‌بینی شده برای این منظور منتشر شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه تهران، در جریان برگزاری دومین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه در آبان ۱۳۹۵ در دانشگاه تهران پروفسور سادونیچی، رئیس دانشگاه دولتی مسکو و رئیس اتحادیه رؤسای دانشگاه‌های روسیه، پیشنهاد نظام رتبه‌بندی بین‌المللی جدید دانشگاه‌های جهان را مطرح کرد که مورد استقبال رؤسای دانشگاه‌های حاضر قرار گرفت و مقرر شد تا موضوع از طریق مسؤولان دبیرخانه‌های اتحادیه دانشگاه‌های ایران و روسیه مستقر در دانشگاه تهران و دانشگاه دولتی مسکو پیگیری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۶۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد

دانشگاه فردوسی مشهد، این رتبه‌بندی‌ها در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲ میلادی و براساس رتبه و تعداد تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه Web of Science در زمینه فناوریهای سبز به دست آمده است.

بر اساس این گزارش، فناوریهای سبز به فناوریهایی اطلاق می‌شود که تهدیدهای سلامت انسانی و محیطی را به حداقل رسانده و به کاهش اثرات زیست‌محیطی حاصل از فعالیت مجموعه‌های فناورانه کمک کند.

موسسه آنکتاد (UNCTAD) وابسته به سازمان ملل متحد، فناوری‌های سبز را به فناوری‌های پنل خورشیدی، برق خورشیدی متمرکز، زیست توده و سوخت زیستی، انرژی باد و هیدروژن سبز و وسایل نقلیه الکتریکی تقسیم‌بندی کرده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نیز با اعلام این رتبه‌بندی، بر اهمیت بررسی و تحلیل جایگاه فناوری‌های سبز کشورهای پیشرو جهانی و اسلامی و نقش مؤثر آن در سیاست‌گذاری و بهبود وضعیت فناوری‌های سبز و تأثیر آن بر جامعه تأکید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • معاون رئیسی: افکار عمومی غربی به این جمع‌بندی رسیدند که آمریکا نماد ظلم و ستم است
  • اولین واکنش دولت به اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا توسط دانشگاه های ایران
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است