Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در اشاره به محدودیت اعتبارات فعالیت های پژوهشی گفت: با پول اندکی که به صورت دولتی برای کارهای پژوهشی در دانشکاه ها اختصاص می یابد، کارها پیش نخواهد رفت.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر عباسعلی کریمی روز یکشنبه در مراسم نوزدهمین جشنواره ابن سینا افزود: برای تامین هزینه های فعالیت های پژوهشی باید نگاهی هم به بیرون از کشور داشته باشیم و از خارج مرزها بتوانیم منابعی برای توسعه فعالیت های پژوهشی جذب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوی بر لزوم روان سازی کارهای پژوهشی تاکید کرد و گفت: تنها دغدغه استادان دانشگاه ها باید تخقیق باشد و لازم است مسئولان دانشگاه ها کار تحقیقاتی را تسهیل کنند.
کریمی همچنین با بیان این که اساس و پایه تحقیقات باید نیازهای داخلی باشد، گفت: نتیجه تحقیقات باید رفع مشکلات جامعه باشد تا مردم خدمات درمانی بهتری را دریافت کنند.
وی بر لزوم تقویت شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد تاکید کرد و گفت: یکی از کمبودهای ما نبود پارک علم و فناوری است که از مسئولان وزارت بهداشت تقاضا داریم مساعدت لازم را برای راه اندازی این مجموعه به عمل آورند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: همت استادان این دانشگاه در 2 دهه گذشته سبب شده تا ما در بسیاری جهات در پژوهش پیشرفت های خوبی داشته باشیم اما نیاز داریم به سمت دانشگاه های جدید به پیش برویم.
وی تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه را 1936 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد حدود 407 نفر استاد تمام، حدود 500 نفر دانشیار و بقیه هم استادیار هستند.
کریمی افزود: حدود 1000 نفر از استادان این دانشگاه از استادان جوان هستند که ظرفیت و پتانسیل بسیار زیادی دارد و ما باید برنامه ریزی مناسب برای توانمندسازی و استفاده از توان و ظرفیت آنان را به عمل آوریم.

** دانشگاه باید پاسخ مناسب برای درمان بیماری های جدید داشته باشد
وی افزود: در دهه های گذشته مدل بیماری ها متفاوت بود و هرچه جلوتر می رویم شکل و سیمای آنها تغییر پیدا می کند؛ دانشگاه ها باید پاسخ مناسب به درمان آنها داشته باشند.
کریمی افزود: هرچند دانشگاه ها در این زمینه تلاش می کنند اما شتاب آنها باید بیشتر شود تا در آینده دچار مشکلاتی در حوزه درمان مردم نشویم.
وی به مشکلات جامعه اشاره کرد و گفت: آلودگی هوا، ریزگردها، ترافیک و آسیب اجتماعی از جمله مشکلاتی هستند که مردم را رنج می دهند. ما باید برای رفع آنها و موضوعاتی نظیر عوارض امواج و پارازیت ها، تحقیق و پژوهش کنیم.

** اجازه ندهیم که محیط دانشگاه برای فکرکردن و تضارب آرا تنگ شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که ما باید به استادان دانشگاه اعتماد کنیم و به آنان آزادی عمل بدهیم، گفت: اجازه ندهیم که محیط برای فکر کردن، تضارب آرا و برای طرح ایده های نو در دانشگاه ها تنگ شود.
وی ادامه داد: اجازه دهیم استادان دانگاه ها راحت تر کار و تحقیق خود را انجام دهند و در این زمینه ارتباط بین المللی آنان بهتر و بیشتر انجام شود.
کریمی بر لزوم تقویت همکاری های بین المللی هم تاکید و اظهار کرد: ارتباط استادان با دانشگاه های معتبر باید تقویت شود تا زمینه همکاری های بین المللی افزایش باید.

نوزدهمین جشنواره ابن سینا صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز به کار کرد. در آیین گشایش این جشنواره وزیر بهداشت و معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت حضور داشتند. معرفی فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی و خدمات ویژه برگزیده دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران، از اهداف این رویداد بود که در ان جوایز و گرنت‌های آموزشی و پژوهشی به برگزیدگان اهدا ‌شد.
علمی ** 1201 **
خبرنگار: عبدالکریم جبارپور* انتشار: محتشمی پور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۶۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد