Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه تهران با بیان اینکه دانشگاه نیازمند مساعدت جامعه است، تاکید کرد: دانشگاه نهادی مردمی است نه دولتی و باید مردم کمک کنند تا وظیفه‌اش را به درستی انجام دهد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمود نیلی احمدآبادی در مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدای دانشگاه تهران که بعدازظهر امروز با حضور سردار یزدی فرمانده سپاه محمد رسول‌الله، دکتر فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید، دکتر نصیری مدیرکل بنیاد شهید استان تهران، معاون فرهنگی دانشگاه تهران و مهندس محمدی مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم در باشگاه دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، گفت: همه جوامع به دنبال الگو هستند و آینده کشورها بستگی به آن الگوها و دنبال کردن آنها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه‌ها به عنوان نهادی معرفتی و علمی طبیعتا اگر الگویب را معرفی کنند، صاحب ارزش خواهد بود.

ربیس دانشگاه تهران ادامه داد: ما هم در ایران به دنبال معرفی الگوها هستیم و خوشبختانه الگو هم زیاد داریم. یکی از برترین این الگوها شهدا هستند. شاید کمتر جمعی را بشناسیم که بتوانند همسان شهدا مورد پذیرش و قبول مردم ایران قرار بگیرند.

وی اضافه کرد: مردم یک تصور و برداشت واضح و روشن از شهدا دارند و به طور طبیعی آنها را به عنوان الگوی خود انتخاب می‌کنند. اما ما با نسلی مواجه هستیم که آن ارتباط فیزیکی را با شهدا نداشته‌اند و هر چه دارند شنیده‌ها و گفته‌هاست. ما باید شهدا را معرفی کنیم تا جوانان بتوانند الگوهای برتری را برای خود انتخاب کنند.

نیلی با طرح این سوال که چرا شهدا جایگاه ویژه‌ای دارند خاطرنشان کرد: نخست رسیدن به انتخاب است، شهدا انتخاب می‌کنند. خیلی از ما در زندگی مسیرمان را براساس تصادف انتخاب کرده‌ایم. اما شهدا یعنی کسانی که مسیر را آگاهانه انتخاب کردند و در این مسیر جان‌فشانی کردند.

رییس دانشگاه تهران تصریح کرد: وظیفه دانشگاه اشاعه علم است. علمی را که آگاهان و مصلحان به جامعه عرضه کردند، دانشگاه وظیفه دارد آن را توسعه و نشر دهد.

وی بر اینکه دانشگاه وظیفه الگوسازی دارد، تاکید کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم در این مسیر و مسیرهای صحیح اقدام کنیم و امیدواریم بدنه علمی دانشگاه بتواند در نشر فرهنگ خودآگاهی، اصلاح و مصلح بودن قدم بردارند، چون هر چقدر این بیان گویاتر و آگاهانه‌تر باشد مطمانا جوانان بیشتری جذب می‌شوند.

نیلی ادامه داد: فطرت انسانی دنبال انتخاب بهترین‌هاست و هرکس در این جهان بهترین‌ها را برتر و بهتر معرفی کند، همان فرهنگ دنیا را فرهنگ خود می‌کند.

رییس دانشگاه تهران با بیان اینکه صرف داریم و داشته‌هایمان کافی نیست، گفت: باید داشته‌ها را تبیین کنیم به زبانی که همه بفهمند نه به زبانی که فقط خودمان می‌فهمیم.

نیلی در پایان تاکید کرد: دانشگاه نیازمند مساعدت جامعه است. دانشگاه یک نهاد مردمی است نه دولتی، پس باید از مشارکت، کمک و پشتیبانی مردم برخوردار باشد تا بتواند وظیفه‌اش را به درستی انجام دهد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۵۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • شهدا مسیر سعادت را انتخاب کردند
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • دیدار با خانواده شهید عباسعلی الماس زاده در نقده