Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@19:48:38 GMT

ضرورت اختصاص بودجه‌های دولتی به تحقیقات پزشکی

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۸۸۹۵۶

ضرورت اختصاص بودجه‌های دولتی به تحقیقات پزشکی

دبیر بازآموزی اولین همایش بین‌المللی پزشکی آکادمیک ایران به ضرورت اختصاص بودجه‌های دولتی به امر تحقیقات پزشکی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر متاسفانه پزشکان اکثر زمان خود را به کار درمانی اختصاص داده به دلیل مسائل مالی کمتر می‌توانند به امر تحقیقات بپردازند.

دکتر میترا علی‌نژاد خرم در آستانه برگزاری اولین همایش بین‌المللی پزشکی آکادمیک ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره با جایگاه تحقیقات و آموزش پزشکی گفت: علیرغم اینکه ایران رتبه خوبی در این زمینه داشته ولی هنوز به جایگاه و شرایط ایده‌ال نرسیده‌ایم و به ویژه در حوزه بالین انتظار داریم تحقیقات بیشتری صورت گیرد و استعداد اساتید به مرحله ظهور برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه توجه به امر تحقیقات و آموزش در حوزه پزشکی یکی از اهداف اصلی برگزاری نخستین همایش بین‌المللی پزشکی آکادمیک ایران است، بیان داشت: نبود امکانات مالی سبب شده که پزشکان دغدغه مالی داشته و فرصت کمتری در امر تحقیقات اختصاص دهند.

رئیس گروه داخلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران به ضرورت اختصاص بودجه‌های دولتی به امر تحقیقات اشاره کرد و افزود: در صورت تحقق این مسئله تغییرات چشمگیری در حوزه تحقیقات پزشکی رخ خواهد داد. که در حال حاضر متأسفانه پزشکان اکثر زمان خود را به کار درمانی اختصاص داده به دلیل مسائل مالی کمتر می‌توانند به امر تحقیقات بپردازند.

علی‌نژاد خرم با اشاره به اینکه این همایش توسط دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از ۲۹ فروردین سال‌جاری به مدت سه روز در بیمارستان فرهیختگان برگزار می‌شود، گفت: این همایش با همکاری اساتید برجسته پزشکی دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج و پژوهشکده علوم و فناوری پزشکی شهید بهشتی و جمعی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

دبیر بازآموزی نخستین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران ادامه داد: هدف از این همایش بیان آخرین یافته‌های تحقیقاتی در خصوص بیماری‌های داخلی، غدد، اعصاب، عفونی و مسمومیت‌ها است و مهم‌تر از آن به روز رسانی اطلاعات همکاران در این حیطه‌ها و بهبود ارتباطات بین‌المللی در حوزه پزشکی است.

وی عنوان کرد: برنامه جدید دانشگاه آزاد اسلامی ارتقاء کیفی آموزش در زمینه علوم پزشکی است از این جهت علاوه بر برنامه فوق سه شنبه 28 فروردین ماه یک بسته آموزشی 8 ساعته به وسیله اساتید داخل و خارج برای دستیاران، دانشجویان و علاقمندان تدارک دیده شده است.

رئیس گروه داخلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: ثبت نام دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در تمام این مراحل رایگان خواهد بود و اعضاء هیات علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور نیز با 50 درصد تحفیف صورت خواهد گرفت. همچنین ثبت نام از طریق وب سایت www.academicmedicine.ir انجام می‌شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۸۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری