Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد آقاجانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دیروز در نشست با خبرنگاران ضمن تشریح برنامه‌های این دانشگاه در حوزه‌های مختلف از مراجعه 58درصدی غیر تهرانی‌ها به بیمارستان‌های دولتی زیر مجموعه این دانشگاه خبر داد. فریبا خان احمدی روزنامه نگار

ایران آنلاین / دکتر محمد آقاجانی گفت: بر اساس آخرین آمار 58 درصد بیماران مراجعه‌ کننده به بیمارستان‌های دولتی تهران از دیگر استان‌ها به مراکز درمانی دانشگاه شهید بهشتی مراجعه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمده این بیماران شهرستانی برای دریافت خدمات جراحی در مراکز درمانی تهران بستری شده بودند.

دکتر آقاجانی در همین زمینه از توسعه زیر ساخت‌ها و راه‌اندازی دو بیمارستان دولتی در شمال شرق و جنوب شرق تهران خبر داد و گفت: کمبودها در استان تهران بسیار جدی است 58 درصد تعداد کل تخت‌های استان تهران تحت پوشش دانشگاه شهید بهشتی قرار دارد که 5 میلیون و 200 هزار نفر را پوشش می‌دهد. از همین رو اگر منابع مورد نیاز در اختیار ما قرار بگیرد برای جبران این نوع عقب ماندگی در سال 97، هزار و 250 تخت بیمارستانی جدید در استان تهران اضافه می‌شود که البته تمرکز اصلی بر احداث دو بیمارستان بزرگ در شرق تهران است.
معاون سابق درمان وزارت بهداشت در ادامه از ایجاد مراکز مهارت در تهران خبر داد و گفت: مراکز مهارت در قالب لابراتوار، امکان آموزش مهارت را به دانشجویان عمومی و تخصصی فراهم می‌کند برای مثال با راه‌اندازی این مراکز دانشجویان ابتدا آندوسکوپی را در «سیمولاتور» یاد می‌گیرند و بعد سراغ بیمار می‌روند.
آقاجانی همچنین از فرسودگی بیش از ۶۰ درصد مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و تأکید کرد: مقاوم‌سازی این مراکز ارزش اقتصادی ندارد و تنها راه ساختن مراکز جدید است که در برابر زلزله مقاوم باشند. علاوه بر این مراکز در کنار بیمارستان‌های موجود نیز قرار است ساختمان‌های جدیدی بسازیم. برای مثال بیمارستان تجریش قدمتی ۷۰ ساله دارد و قابل استفاده نیست. به‌همین منظور ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی جدیدی در دستور کار است که امیدواریم در سال جدید به بهره‌برداری برسد.
در ادامه این نشست شهرامی - معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی - با اشاره به فرسودگی مراکز درمانی این دانشگاه اضافه کرد: عمر این مراکز درمانی بیش از ۴۰ سال و از میانگین کشوری بالاتر است. هیچ کدام از آسانسورهای این مراکز نیز شاخص‌های استاندارد را ندارند. معضل فرسودگی بیمارستان‌ها ملی است، اما در ساخت بیمارستان‌ها کند پیش رفته‌ایم. بر اساس سند ۱۴۰۴ ساخت مراکز درمانی جدید در استان تهران در دستور کار قرار گرفته است.
او افزود: خانه‌های بهداشت نیز ساختمان‌هایی فرسوده دارند. به همین دلیل با کمک خیرین ۲۰ پروژه در این بخش در حال احداث است. بیشتر خوابگاه‌های دانشجویی نیز مسکونی بوده و عمری بالای ۴۰ سال دارند. با وجود این هیچ ردیفی برای توسعه آنها در نظر گرفته نشده است. با کمک خیرین قرار است خوابگاهی ۱۷۰۰ نفره برای دانشجویان ساخته شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به سؤال خبرنگار «ایران» مبنی بر اینکه با افزایش 5 درصدی تعرفه‌های خدمات درمانی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چه برنامه‌ای برای استاندارد کردن ارائه خدمت و صرفه‌جویی در هزینه‌های‌شان دارند؟ توضیح داد: بحث کنترل هزینه‌ها موضوع بسیار مهمی است. اینکه سؤال کردید؛ با این منابع چگونه تعداد تخت‌ها را هم توسعه خواهید دهید؟ این هم حرف کاملاً صحیحی است.اما باید بگویم چه اتفاقی می‌افتد؟ ما به‌عنوان دانشگاه مأموریت داریم خدمات سلامت و بهداشت و درمان را نه فقط در تهران بلکه برای بیماران سراسر کشور ارائه کنیم چرا که بیمارستان‌های ما سطح سه و ارجاعی سراسر کشور هستند. آن چیزی که می‌توانم بگویم ما سه روش برای صرفه‌جویی هزینه‌های‌مان در دستور کار داریم.
دکتر آقاجانی با اشاره به اینکه حوزه درمان کشور در سال پرتنشی از نظر منابع مالی قرار دارد، اضافه کرد: نخستین اقدام جلوگیری از تجویز و مصرف بی‌رویه دارو و لوازم پزشکی در بیمارستان‌ها است به‌همین جهت کمیته‌هایی را برای بررسی وضعیت اصلاح و تجویز منطقی دارو و لوازم پزشکی در بیمارستان‌ها راه انداختیم. یک تیم قوی کارشناسی با حضور تمام معاونان دانشگاه از سال گذشته برای مدیریت منابع تشکیل شده است تا نقاط هدر رفت هزینه‌ها را شناسایی و رفع کنیم چرا که محدودیت منابع و مشکلات اقتصادی حوزه سلامت جدی است. او گفت: استفاده از کالای ایرانی یکی از بهترین راهکارهای ما برای کنترل هزینه ها است البته ارزان تمام کردن خدمت با حفظ کیفیت کار ساده‌ای نیست.  رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین از حذف خدمات غیرضرور درمانی به منظور کنترل هزینه‌ها خبر داد و گفت: با تک تک بیمارستان‌ها برنامه‌ریزی کردیم در ارائه هوشمند خدمات تلاش کنند و بتوانند جلوی خدمات غیر ضرور را بگیرند. راه دیگری نداریم باید هر طور که می‌توانیم در منابع صرفه‌جویی کنیم. از سوی دیگر چاره‌ای جز توسعه تخت‌های بیمارستانی نداریم چون نه تنها با سند فاصله زیاد داریم بلکه نیاز مردم هم خیلی زیاد است بیماران در اورژانس‌ها و درمانگاه‌ها معطل بستری هستند و این یک واقعیت در تهران است. ما برای ساخت بیمارستان‌های جدید منتظر سیاستگذاری وزارت بهداشت هستیم. بر اساس منابع مالی تخصیص داده شده می‌توان این بیمارستان‌های جدید را راه‌اندازی کرد. او گفت: در زمینه بهره‌وری بیشتر و افزایش تعداد تخت‌ها نیاز به این داریم که به ازای خدمتی که انجام می‌دهیم به همان اندازه هم دریافتی داشته باشیم. از طرفی وزارت بهداشت به‌دلیل محدودیت ایجاد شده توسط سازمان برنامه و بودجه گفته است که ما به سقف سال 96، 10 درصد باید میزان درآمد را کم کنیم؛ به عبارت دیگر بیمه اگر یک میلیارد به دانشگاه به ازای یکسال پول می‌داده، سقف آن را 10 درصد کم کرده است و ما هم باید حتماً منابع را مدیریت کنیم./ روزنامه ایران

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۶۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد