Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: ارتباط بین دانشگاه ، صنعت و بازار حلقه مفقوده توسعه در نهاوند است و باید به این مهم توجه اساسی شود. ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۴ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند حسن بهرام‌نیا بعداز ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رؤسای سابق و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نهاوند در محل این دانشگاه، اظهار داشت: شهرستان نهاوند از نظر جمعیت سومین شهرستان استان محسوب می‌شود ولی از نظر توسعه جزء آخرین شهرستان‌های استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از نظر فضای سیاسی و کاری باید زمینه کار در شهرستان محیا شود که خوشبختانه در حال حاضر این فضا محیا شده است و ارکان شهرستان با هم متحد شده‌اند.

بهرام‌نیا افزود: با کمک فرماندار محترم شهرستان قصد داریم که روند توسعه شهرستان را سرعت بخشیم و فاصله عقب‌ماندگی بین شهرستان را با شهرستان‌های دیگر کم کنیم و‌ هم‌سنگ با شهرستان‌های توسعه یافته استان حرکت کنیم.

وی عنوان کرد: شهرستان نهاوند در سال‌های گذشته از نظر دانشگاهی یکی از ضعیف‌ترین شهرها بود و دانشگاه نهاوند که در سال 1381 با دانشگاه دولتی ملایر افتتاح شدپیشرفت خوبی نداشت بنحوی که امروز دانشگاه دولتی ملایر علاوه بر رشته‌های کارشناسی و ارشد حداقل هفت تا هشت رشته دکتری دارد، این در حالی است که دانشگاه نهاوند تنها یک ‌رشته داشت و مجوزهای هیئت ‌علمی و دانشکده را نداشت.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دانشگاه دولتی نهاوند از یک ساختمان استیجاری که مربوط به فنی و حرفه‌ای بود، استفاده می‌کرد و دانشجویان این دانشگاه خوابگاه نداشتند و همچنین  دانشکده پیراپزشکی نهاوند نیز که وظیفه ذاتی‌اش آموزش و تربیت پرستار است متاسفانه رشته پرستاری نداشت.

بهرام‌نیا گفت: با تلاش و پیگیری‌های شبانه‌روزی و اهدافی را که برای شهرستان در نظر گرفتیم با کمک روسای دانشگاه‌های شهرستان به‌ عنوان اولین اقدام، تحول را با محوطه‌سازی و ایجاد رشته‌ها در دانشگاه آزاد آغاز کردیم و امروز تعداد رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی نهاوند به 34 رشته رسیده است.

وی اظهار داشت: با اعتبار 9 میلیارد تومان ساختمان دانشگاه دولتی نهاوند ساخته شد که به زودی این دانشگاه افتتاح می‌شود و در حال حاضر تعداد رشته‌های این دانشگاه را به پنج رشته افزایش دادیم و با کمک رئیس دانشگاه دولتی نهاوند در حال پیگیری هستیم که چهار رشته دیگر به رشته‌های این دانشگاه اضافه کنیم.

بهرام‌نیا تاکید کرد: همچنین با پیگیری‌های فراوان رشته پرستاری را برای دانشکده پیراپزشکی نهاوند اخذ کردیم و در حال حاضر 40 دانشجوی پرستاری در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس عنوان کرد: با پیگیری‌های فراوان برای دانشگاه حاج حشمت دو رشته مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق را اخذ کردیم که در دفترچه کنکور امسال این دو رشته ثبت شده است و اخیرا مجوز رشته کاردانی معماری نیز برای این دانشگاه اخذ کردیم و پنج رشته میکروبیولوژی، روانشناسی، حقوق، مهندسی عمران، مهندسی برق برای دانشگاه آزاد اسلامی نهاوند اخذ شده است.

وی بیان کرد: همچنین مجوز ساخت خوابگاه دانشگاه دولتی نهاوند را با اعتبار سه میلیارد تومان گرفتیم که به زودی کار ساخت این خوابگاه آغاز می‌شود.

بهرام‌نیا افزود: با همدلی، هم‌آوایی و اقدامات خوبی که در زمینه اخذ رشته‌های دانشگاهی و ساخت فضای فیزیکی دانشگاه‌ها در نهاوند صورت گرفته نهاوند به یک شهر دانشگاهی تبدیل شده است و از اساتید دانشگاه‌های شهرستان تقاضا داریم که سطح علمی دانشگاه‌های شهرستان را بالا برند.

انتهای پیام/م

R41405/P1486/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۲۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، استاندار مازندران در جریان بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: برای رفع برخی چالش‌های جدی استان و تسریع در گره گشایی از مشکلاتی که مردم را رنج می‌دهد و تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده، به پژوهش‌های علمی و جهت دهنده دانشگاه‌های مازندران نیاز داریم. ‎

یوسف نوری بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف، به ارایه راهکار‌هایی برای برقراری ارتباط مطلوب و تعامل بیش از پیش و کیفی میان مدیران اجرایی و مدیران علمی، پژوهشگران، فناوران و نخبگان دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان دانشگاه‌های مازندران باید در فرآیند توسعه مازندران نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند.

وی به نقش نیروی انسانی در توسعه استان اشاره کرد و گفت: بدون برنامه نمی‌توان شاهد توسعه استان در بخش‌های مختلف باشیم؛ تحقیقات دانشگاهی در تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده بسیار موثر است.

استاندار مازندران بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان علمی استان مازندران، تاکید بر طراحی و تدوین برنامه راهبردی- عملیاتی توسط دانشگاه برای ارتباط با صنعت، جامعه و مجموعه دستگاه‌های مسئول در استان، ارتباط مستمر دانشگاه و دانشگاهیان با استانداری و سایر نهاد‌ها تاکید کرد.

دکتر عزیزالله گنجی رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل در خصوص توفیقات و برنامه‌های دانشگاه گزارشی ارائه داد.

یاد آور می‌شود استاندار مازندران امروز در نمازجمعه بابل شرکت داشت و با حضور ایشان از فعالان اجرای طرح نور در شهرستان بابل قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران