Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن مدیریت دولتی ایران در بیانیه‌ای نسبت به حاشیه‌سازی‌ها درباره برخی مقالات سیدمحمد مقیمی سرپرست جدید دانشگاه تهران، واکنش نشان داد.

به گزارش رکنا،پس از انتشار حکم انتصاب سیدمحمد مقیمی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه تهران، برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی با اشاره به چند عنوان از آثار سیدمحمد مقیمی استاد تمام دانشکده مدیریت دانشگاه تهران که در آنها به مطالعه موردی سبک مدیریتی مفاخر ملی از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید چمران و سردار حاجی‌زاده پرداخته است، دست به حاشیه‌سازی زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته برخی اساتید، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران نیز در حساب‌های شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی نسبت به این حواشی واکنش نشان داده و این آثار مقیمی را در منظومه آثار قابل اعتنا در قالب مطالعه موردی و تولید علم بومی برشمردند.

در آخرین واکنش، انجمن مدیریت دولتی ایران بیانیه‌ای در دفاع از آثار علمی سرپرست جدید دانشگاه تهران منتشر کرده و در آن آورده است: "این روزها پس از انتصاب دکتر سید محمد مقیمی به ریاست دانشگاه تهران، در برخی شبکه‌های اجتماعی و محافل رسانه‌ای مطالبی در خصوص برخی مقالات ایشان منتشر گردید که منتقدین را می‌توان در دو گروه تقسیم‌بندی نمود: گروهی معاند نظام جمهوری اسلامی و اسلام عزیز هستند که تکلیف‌شان معلوم است و اگر با انتخاب مدیران دلسوز دشمنی نکنند، باید در نیت آنها شک کرد. گروهی دیگر از اندیشمندان هستند که دغدغه علم دارند و نیازمند اطلاع‌رسانی از واقعیت‌ها هستند.

لذا انجمن مدیریت دولتی ایران در مورد این عضو فعال و متفکر خود؛ برای گروه دوم، تنویر افکار عمومی و ملت شریف ایران نکاتی را به استحضار می‌رساند:

۱. مستحضرید که در روش‌شناسی علمی یکی از روش‌های توسعه علم و نظریه‌پردازی بومی، بکارگیری روش مطالعه موردی Case Study است. با مراجعه به نوشته‌های پروفسور سید محمد مقیمی (استاد تمام رشته مدیریت رفتار سازمانی و منابع انسانی گروه مدیریت دولتی) در کتب و مقالات مختلف، ملاحظه خواهید کرد که برای تبیین مباحث علمی مدیریت از موردکاوی‌های مختلف داخلی و خارجی استفاده شده است. فقط در مجموعه کتب بحران‌شناسی از مطالعه موردی درباره کالین پاول وزیر دفاع اسبق آمریکا، چرچیل نخست وزیر انگلیس در بحران جنگ جهانی دوم و بسیاری از افراد خارجی که به مدیریت بحران مرتبط بوده‌اند، پرداخته شده است. به عنوان نمونه محققان غربی، نحوه مدیریت این افراد را به مثابه قهرمان ملی، نظریه‌پردازی کرده‌اند. از آنجا که بر این باوریم که ما هم باید از تجربه موفق آنها استفاده کنیم، لذا در کتب و مقالات ایشان از این موردکاوی‌ها استفاده شده است. چطور می‌شود که بهره‌گیری از تجربه‌های غربی امری پسندیده است ولی پرداختن به الگوهای بومی همانند شهید بزرگوار سردار سلیمانی، افتخار ما دانشگاهیان شهید چمران، مایه فخر و غرور ملی ما سردار حاجی‌زاده و .... امری ناپسند و مذموم؟!

۲. در خصوص سردار شهید سلیمانی، مقالات و یادداشت‌های مدیریتی و سیاسی و نظامی مختلفی توسط محققان دنیا به زبان انگلیسی منتشر شده است که با یک جستجوی ساده می‌توان به حجم وسیع این تحقیقات پی برد. چطور غربی‌ها با عینک خود صلاحیت بررسی وجوه شخصیت شهید سلیمانی را دارند، ولی محققان بومی که می‌توانند روایت کامل‌تری از این شخصیت بین‌المللی داشته باشند، مجاز نیستند که به این عرصه ورود کنند و اگر یادداشت و مقاله‌ای در این زمینه بنگارند، افرادی غیرعلمی و فاقد تخصص بشمار می‌آیند. فقط کمی بصیرت نیاز است که درک نمود نتیجه چنین تفکری، خودباختگی، بی‌هویتی و عقب‌ماندگی ذهنی خواهد بود.

۳. دکتر سید محمد مقیمی بیش از بیست سال است که در عرصه مدیریت بومی و اسلامی فعالیت علمی دارد و مقالات و کتب ایشان مورد استناد قرار می‌گیرد. با جستجو در google scholar می‌توان میزان Citation ایشان و رتبه ایشان در حوزه‌های‌های مختلف مدیریت در عرصه کارآفرینی، مدیریت دولتی، مدیریت اسلامی را با بیش از ۱۱۷۰ استناد و رتبه هشتم دنیا در حوزه مدیریت اسلامی را مشاهده نمود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انجمن مدیریت دولتی دانشگاه تهران مطالعه موردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجازی سرپرست تیم استقلال شد

مدیریت جدید باشگاه استقلال در یکی از نخستین اقدامات خود دست به تغییر سرپرست در تیم فوتبال این باشگاه زد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پس از کنار رفتن علی خطیر از مدیرعاملی باشگاه استقلال، مدیریت این باشگاه تصمیم گرفت سرپرست تیم استقلال را نیز تغییر دهد.

پیام خطیر پس از کنار رفتن از مدیرعاملی استقلال

در همین راستا، آتیلا حجازی جانشین نصرالله خواجه‌گیری و به‌عنوان سرپرست جدید تیم استقلال انتخاب شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • رد شایعه برای مدیریت پرسپولیس توسط شهرداری
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • حجازی سرپرست تیم استقلال شد