Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، صبح روز شنبه آزمایشگاه بیمارستان حضرت فاطمه (س) شهر دماوند به مساحت ۳۴۰ مترمربع با هزینه‌ای بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال به همت خیرین محترم سلامت در مدت زمان چهار ماه به بهره‌برداری رسید.

در این مراسم دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه دماوند، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و جمعی از مسئولان منطقه حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه‌اندازی مجهزترین مراکز آزمایشگاهی شرق استان تهران در دماوند

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام این خبر به خبرنگاران اظهار داشت: با همت خیرین یکی از مجهزترین مراکز آزمایشگاهی در شرق استان تهران افتتاح و از نظر لجستیک و تجهیزات و ساختاری شکل مناسبی به خود گرفته است.

وی ادامه داد: این آزمایشگاه یک نقطه کانونی برای کنترل کیفیت آزمایش خواهد بود و با توجه به تجهیزات بسیار زیادی که با پیگیری نماینده شهرستان دماوند در مجلس فراهم شده امروز شرایط مطلوبی برای این آزمایشگاه در بیمارستان فاطمه زهرا(س) از نظر علمی، کمی و کیفی مهیا شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه این آزمایشگاه تقریبا به یک آزمایشگاه مرجع در این منطقه تبدیل شده و می‌تواند نیازهای متنوع آزمایشگاهی را برآورده کند، گفت: تلاش همکاران ما در این بیمارستان به گونه ای بوده که هیچ نمونه آزمایشگاهی از منطقه خارج نشود و توان علمی و تجهیزاتی به گونه‌ای طراحی شود که همه نیازهای آزمایشگاهی منطقه در همین بیمارستان تامین شود.

زالی خاطرنشان کرد: کار بسیار خوبی که همکاران ما در این آزمایشگاه طی ماه های اخیر در ذیل این مرکز آزمایشگاهی انجام داده اند، با توجه به اینکه تعداد زیادی از افراد در روستاها و مراکز پراکنده شهرستان سکونت داشته و به دلیل  مسن بودن امکان حضور در آزمایشگاه را ندارند، طرح ها و تورهایی ایجاد شده تا بتوانند نیازهای افراد را در محل مرتفع کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در ایجاد آزمایشگاه بحث استمرار کنترل کیفیتی است، گفت: به نظر می‌رسد از قبل این امکانات زیرساختی پشتیبانی و آزمایشگاهی در این بیمارستان بسیاری از نیازهای مهم مردم ضمن بالا بردن کیفیت خدمات‌رسانی رفع خواهد شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه شرایط ارائه خدمات در این بیمارستان به گونه‌ای طراحی شده که با همپوشانی مناسب با بیمارستان سوم شعبان دماوند عملا در مدار خدمت رسانی قرار گرفته‌اند.

این مقام مسئول تصریح کرد: بیمارستان فاطمه زهرا در ۳ ماهه ابتدای سال بیش از ۵۰ هزار مراجعه کننده سرپایی داشته است که نشان می‌دهد این بیمارستان جایگاه ممتازی در شهر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه فاز نخست برای این بیمارستان ۲۰ تختخوابی است و ما نیز در این مهم کمک می‌کنیم، گفت: درآمد اختصاصی چندبرابری بیمارستان نسبت به بهار سال ۹۹ را شاهد هستیم و حجم قابل توجه مراجعین سرپایی می‌تواند سرمایه خوبی برای توسعه آتی بیمارستان باشد.

سیداحمد رسولی نژاد، نماینده مردم شهرستان های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: در آذرماه سال ۱۴۰۰ در آیین افتتاح درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت فاطمه (س)، موضوع افتتاح آزمایشگاه در این بیمارستان تا پایان تیرماه مطرح شد که البته به دو هفته تاخیر شاهد افتتاح آن هستیم.

وی با بیان اینکه در نظر داریم در نیمه دوم سال جاری نیز بخش های بستری و اتاق عمل را با کمک خیرین محترم افتتاح کنیم، گفت: مجموعا ساختمان و تجهیزات با کمک خیرین و هیات امنا به مبلغ ۱۰میلیارد تومان هزینه شده است.

لازم به ذکر است، خدمات قابل ارائه در این مرکز آزمایشگاهی شامل هماتولوژی، میکروبیولوژی، بیوشیمی، هورمون شناسی، سرولوژی، Urine Analysis, انگل شناسی، بانک خون، نمونه گیری و ... می‌باشد.

ضمناً جهت رفاه حال بیماران گرامی امکان نمونه‌گیری در محل کار یا منزل توسط کادر مجرب آزمایشگاه بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) دماوند فراهم گردیده است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی شهرستان دماوند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شهرستان دماوند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مجلس شورای اسلامی شهرستان دماوند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران

همزمان با برگزاری پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، از دستگاه میکروب‌شناسی رونمایی شد.

به گزارش مشرق از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره با اشاره به فعالیت نمایشگاه جانبی آن گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

وی با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی‌ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه براساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

حمزه لو همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

وی افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

حمزه‌لو گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تامین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

دیگر خبرها

  • فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟
  • تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران